Jutro aktualizacja PlayStation Home<br />Sony ogłosiło, że <strong>usługa PlayStation Home od jutra będzie dostępna w wersji 1.35</strong>, a co za tym idzie, doczeka się kilku poprawek oraz nowych funkcjonalności. Według japońskiego giganta, update ma być bardzo znaczący - logowanie do Home zostanie uproszczone, przenosząc gracza do wirtualnych lokacji natychmiastowo, bez zadawania zbędnych pytań. Znacznemu skróceniu mają ulec też czasy dogrywania poszczególnych lokacji, a <strong>do dyspozycji użytkowników zostanie oddany nowy, intuicyjny nawigator.</strong>
To właśnie dzięki niemu korzystanie z usługi ma stać się znacznie wygodniejsze - jako użytkownik będziesz miał dostęp do pięciu kategorii: Friends, Favorites, Personal Spaces, Explore oraz Recommend. Trzech pierwszych funkcjonalności raczej nie trzeba opisywać. Natomiast nowa opcja eksploracji, ma znacząco ułatwić znajdywanie lokacji, odpowiadających twoim gustom. Ostatnie z wymienionych usprawnień, to coś zupełnie nowego - zakładka w której znajdą się... Nowości na PS Home, rekomendowane przez Sony. Cóż mogę powiedzieć - po zainstalowaniu usługi na dysku twardym, jedną z pierwszych rzeczy jakie zrobiłem, było jej wykasowanie. Najnowszy update raczej nie przekona mnie do zmiany nastawienia. A ty co o tym myślisz, Czytelniku? <em><strong>[Marlon]</strong></em>
<br /><br />- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - <br />Ten news został opublikowany na portalu Konsolowisko.pl. W oryginalnej wersji dostępny jest pod adresem: http://konsolowisko....?t=news&id=5236. Zabrania się kopiowania wszelkich materiałów zawartych na Portalu oraz Forum bez pisemnej zgody Wydawcy.<br /><br />
- Chat (nowy!)

Pomoc
Ważne ogłoszenie!